PÁLYÁZATI FELHÍVÁS - BURSA HUNGARICA 2024

on .

fulophaza-kozseg-cimere

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

Fülöpháza Község Önkormányzata a Nemzeti Kulturális Támogatáskezelő

együttműködve, az 51/2007. (III. 26.) Kormányrendelet alapján
ezennel kiírja 2024. évre a BURSA HUNGARICA Felsőoktatási

Önkormányzati Ösztöndíjpályázatot felsőoktatási hallgatók (a 2023/2024. tanév II. félévére és a 2024/2025. tanév I. félévére), valamint felsőoktatási tanulmányokat 2024/2025. tanévben kezdeni kívánó fiatalok számára.

A pályázatra az 51/2007.(III.26.) Kormányrendelet 18.§. (2) bekezdése alapján kizárólag azok a Fülöpháza Község Önkormányzat területén állandó lakóhellyel rendelkező, hátrányos helyzetű, szociálisan rászoruló fiatalok jelentkezhetnek.

A pályázat benyújtásának módja és határideje:

  • A pályázatbeadáshoz a Bursa Hungarica Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszerében (a továbbiakban: EPER-Bursa rendszer) egyszeri pályázói regisztráció szükséges, melynek elérése:

                   https://bursa.emet.hu/paly/palybelep.aspx

  • Azok a pályázók, akik a korábbi pályázati évben regisztráltak a rendszerben, már nem regisztrálhatnak újra, ők a meglévő felhasználónév és jelszó birtokában léphetnek be az EPER-Bursa rendszerbe. Amennyiben jelszavukat elfelejtették, az Elfelejtett jelszó funkcióval kérhetnek új jelszót. A pályázói regisztrációt vagy a belépést követően lehetséges a pályázati adatok feltöltése a csatlakozott önkormányzatok pályázói részére.

A pályázati űrlapot az EPER-Bursa rendszerből kinyomtatva és aláírva a Polgármesteri Hivatalnál (6042 Fülöpháza, Kossuth utca 5.) kell benyújtaniuk a pályázóknak.

  • A pályázat mellé (papíralapon) csatolandó a pályázati kiírás 1. számú melléklete szerinti jövedelemnyilatkozat, melyhez szükséges a pályázó és a vele közös háztartásban élők 3 hónapnál nem régebbijövedelmének igazolása, a 2. számú melléklet szerinti vagyonnyilatkozat, a szociális rászorultságot igazoló iratok.
  • A pályázat csak a pályázati kiírásban meghatározott mellékletekkel együtt érvényes!
  • A pályázat papíralapú benyújtási határideje: 2023. november 3. 12:00 óra
  • A részletes pályázati kiírás eléréséhez kattintson a lenti hivatkozásra. A pályázattal kapcsolatosan érdeklődni lehet ügyfélfogadási időben a Polgármesteri Hivatalban vagy a 76/377-182 és 06/70/459-3279 telefonszámok valamelyikén.

                                         

Fülöpháza, 2023. október 3.

                                                                   Fülöpháza Község Önkormányzata


A részletes pályázati kiírás eléréséhez kattintson a lenti hivatkozásra

 

Pályázati

kiírások

"A" típusú pályázati kiírás.pdf olvas
"B" típusú pályázati kiírás.pdf olvas

Bursa Szabályzat 2024.pdf

olvas

 

 

Kapcsolat

Kerekegyházi Közös Önkormányzati Hivatal
Fülöpházi Kirendeltség
Vincze Miklós jegyző

Cím: 6042 Fülöpháza, Kossuth u. 5.
Telefon: 76/377-182, 76/546-054
Fax: 76/377-182
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. , Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.