Felhívás fülöpházi fiatal tehetségek támogatására

on .

fulophaza-kozseg-cimereFülöpháza község jövője a gyermekeiben rejlik, ezért kiemelkedő fontosságú feladata a Képviselő-testületnek az itt élő fiatalok támogatása. A támogatás fő célja a fiatal tehetségek, gyermekek részére szóló segítségnyújtás, a tehetségek felkarolása a művészetek, képzőművészet, előadó művészet, táncművészet vagy akár a sport területén.

 

 Fülöpháza Község Önkormányzata Képviselő-testület e program keretében támogatja a fiatal tehetségek versenyekre való felkészülését és részvételét, a kapcsolatépítését, önszerveződését társadalmi felelősségvállalását. Az egyösszegű, maximum 50.000, - forintig terjedő támogatás kérelem benyújtásával igényelhető.

 A támogatás versenyeken, kurzusokon, kiállításokon, bemutatókon való részvételre, nevezési díj, útiköltség, szállásköltség, anyagköltség, eszközbeszerzés finanszírozására, sport- és hangszer vásárlására vagy bérlésére használható fel.

 A támogatási kérelem az alábbi nyomtatványon nyújtható be.

 

Támogatási kérelem itt!! (.docx)

Kapcsolat

Kerekegyházi Közös Önkormányzati Hivatal
Fülöpházi Kirendeltség
Vincze Miklós jegyző

Cím: 6042 Fülöpháza, Kossuth u. 5.
Telefon: 76/377-182, 76/546-054
Fax: 76/377-182
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. , Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.