Szakmai beszámoló

on .

magyar falu pogramFülöpháza Község Önkormányzata

MFP-ÖTIK/2021

Magyar Falu Program – Önkormányzati tulajdonban lévő ingatlanok fejlesztése-2021

A Fülöpháza Község Önkormányzata által működtetett Ady Endre Művelődési Ház legfőbb feladata a település környezeti, szellemi, művészeti értékeinek, hagyományainak feltárása, megismertetése, megteremtése és ápolása.

Szervezője, koordinátora az önkormányzati rendezvényeknek. Az intézmény keretében különböző kulturális és művészeti csoportok működnek, amelyeknek kiemelkedő szerepük van a helyi hagyományok őrzésében, illetve közösségépítő-, formáló erejük van.

Mivel településünk forrásai korlátozottak, így jelen pályázati támogatásból valósítottuk meg a Művelődési Ház felújítását.

A támogatás összege: 2 997 418 Ft.

A pályázatban eredetileg vállalt eredmények teljes egészében teljesültek az alábbiak szerint:

A pályázat keretében lehetőség nyílt arra, hogy Fülöpháza Község Önkormányzata megvalósítsa a település központjában található, tulajdonában álló 117 helyrajzi számú ingatlanon fekvő Ady Endre Művelődési Ház évtizedek óta használatban lévő, régi elhasználódott oldal ajtóinak cseréjét, új homlokzati nyílászáró rendszer, kifelé nyíló kétszárnyú bejárati ajtó beépítésével, a régi ajtó bontásával.  

Ezen felül a környezet rendezés keretében a Művelődési Ház kerítésének felújítása, kerítés lábazatának kijavítása valósult meg, mely esztétikai és funkcionális szempontból is indokolt volt.

A fejlesztés szerződésszerűen teljesült, a Támogatói Okiratban vállaltak alapján.

A tájékoztatás és nyilvánosság tevékenység is megvalósításra került a szakmai beszámoló Fülöpháza Község Önkormányzatának hivatalos honlapján történő közzétételével, illetve a támogatói tábla épület falára történő kihelyezésével.

                                                                                               Nagyné Balogh Csilla

                                                                                                    polgármester

 

 

Kapcsolat

Kerekegyházi Közös Önkormányzati Hivatal
Fülöpházi Kirendeltség
Vincze Miklós jegyző

Cím: 6042 Fülöpháza, Kossuth u. 5.
Telefon: 76/377-182, 76/546-054
Fax: 76/377-182
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. , Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.