Szakmai beszámoló - MFP-OUF/2019 Magyar Falu Program – Óvoda udvar

on .

Szakmai beszámoló

Fülöpháza Község Önkormányzata

MFP-OUF/2019

Magyar Falu Program – Óvoda udvar

 

 

 

Fülöpháza Község Önkormányzatának képviselő-testülete a 2019. augusztus 29-én megtartott rendkívüli ülésén határozott az MFP-FOB/2019 kódszámú pályázat benyújtásáról, amelyet sikeresen meg is nyert. A pályázat keretében az Önkormányzat bruttó 2 219 019 Ft vissza nem térítendő támogatásban részesült.

A pályázatban eredetileg vállalt eredmények teljes egészében teljesültek az alábbiak szerint:

Megvalósult az óvoda épület körül meglévő beton járdaburkolat szükséges helyeken történő bontása, újraépítése és az udvari járdafelületek felújítása 80 m2-en.

Ezen felül az óvoda kerítésének felújítása valósult meg, mely felújítás magában foglalta a régi drótfonat bontását, kerítés és kapuanyagok szükséges lakatos munkáit, azok felületkezelését, új drótfonat elhelyezését és szükséges helyeken kiegészítő munkálatok elvégzését 300 folyóméteren.

Az óvoda kerítésének és járdaburkolatának felújítása mellett a zsibongó régi tetőhéjazata is lecserélésre került 110 m2 felületen.

A felújítások mindegyike szerződésszerűen teljesült, a Támogatói Okiratban vállaltak alapján.

A projekt keretében felújított játszóudvar hozzájárul ahhoz, hogy a kisgyermekek fejlődési lehetőségei javuljanak, így a vidéki élet jobbá, vonzóbbá váljon a családok számára.

                                                                                                                Nagyné Balogh Csilla

                                                                                                                polgármester

Kapcsolat

Kerekegyházi Közös Önkormányzati Hivatal
Fülöpházi Kirendeltség
Vincze Miklós jegyző

Cím: 6042 Fülöpháza, Kossuth u. 5.
Telefon: 76/377-182, 76/546-054
Fax: 76/377-182
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. , Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.