Szakmai beszámoló - Fülöpháza Község Önkormányzata MFP-FOB/2019 Magyar Falu Program – Óvodafejlesztés

on .

Fülöpháza Község Önkormányzatának képviselő-testülete a 2019. augusztus 15-én megtartott rendkívüli ülésén határozott az MFP-FOB/2019 kódszámú „Óvodafejlesztés”  pályázat benyújtásáról, amelyet sikeresen meg is nyert. A pályázat keretében az Önkormányzat 4 428 879 Ft vissza nem térítendő támogatásban részesült.

A pályázatban eredetileg vállalt eredmények teljes egészében teljesültek az alábbiak szerint:

A pályázat keretében Fülöpháza község Önkormányzata megvalósította a település belterületén található, tulajdonában álló 100 hrsz-ú, József Attila utca 1. sz. alatti ingatlanon lévő Kerekegyházi Bóbita Óvoda telephelyeként működő óvoda épületében a fűtési rendszer részleges korszerűsítését, mivel az eddig használt kazán elöregedett, folyamatos karbantartást igényelt. Helyére egy BOSCH ZBR70-3 13-69,5 kW-os készülék került beszerelésre.

Továbbá felújításra került az óvoda parkettája (burkolat csiszolása, lakkozása) 41 m2-en, valamint meleg padlóburkolat lerakása történt több helyiségben (szélfogó, közlekedő, öltöző, mosdó, WC, előtér) 46.64 m2-en.

A felújítások mindegyike szerződésszerűen teljesült, a Támogatói Okiratban vállaltak alapján.

A tájékoztatás és nyilvánosság tevékenység is megvalósításra került a szakmai beszámoló Fülöpháza Község Önkormányzatának hivatalos honlapján történő közzétételével, illetve a támogatói tábla önkormányzat épületére történő kihelyezésével.

A munkálatokat 2020. augusztusában valósították meg, mikor az óvoda zárva tartott a karbantartási és takarítási munkák elvégzése illetőleg a dolgozók szabadságának kiadása miatt.

                                                                                               Nagyné Balogh Csilla

                                                                                                    polgármester

 

Kapcsolat

Kerekegyházi Közös Önkormányzati Hivatal
Fülöpházi Kirendeltség
Vincze Miklós jegyző

Cím: 6042 Fülöpháza, Kossuth u. 5.
Telefon: 76/377-182, 76/546-054
Fax: 76/377-182
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. , Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.